Soulmate, spillekort, hjernemad og sunde is?

Du tænker sikkert hvad har det med hinanden at gøre? Faktisk en hel masse, for nu skal jeg nemlig præsentere dig for en særlig person – ikke en jeg har kendt hele livet, men alligevel føler at det er sådan. Vi kendte hinanden fra instagram og udfordrede hinanden på at vinterbade og efter 12 uger havde vi skabet et spillekort som hedder livets spillekort – aldrig har jeg været i en proces hvor der var så meget flow og en følelse af, at dette spillekort bare skulle ud i universet og at vi ”bare” var afsenderne.

Spillekortet er til, for at styrke dine relationer og måske endda redde dem.

Du kan læse mere om vores historie og spillekortet her: www.livetsspillekort.dk

Pigen jeg snakker om her, hedder Ida og hun er en fantastisk ildsjæl – vi har mange ting til fælles.
Vi har begge været nede at vende, hvor livet gjorde rigtig ondt – og ens for os begge, hjælper vi i dag folk. Ida hjælper folk med hjernerystelser og har derfor fokus på den øverste hjerne – jeg hjælper folk med fordøjelsen og har dermed fokus på den hjerne vi har i tarmen (mere om det en anden gang)

Hvis du selv døjer med eftervirkningerne af en hjernerystelse eller kender nogle som gør, så send dem Ida´s vej. Jeg har været til flere af hendes foredrag og det er rørende at møde så mange mennesker hun har hjulpet.

Du finder Ida her: www.brainrecovery.dk

Da Ida har meget fokus på hjernen, er en af de måder hun giver hjernen en hjælpende hånd på via maden – nemlig det hun kalder hjernemad. (sjovt at begge hjerner, trives godt med ordentlig mad)

Hun har lavet en sommer e-bog som jeg har fået lov at dele med dig – tryk på linket i næste linje for at downloade.

GROEN-SOMMERGRILL-ny-udgave

Der er en masse lækre opskrifter, som jeg håber du vil prøve af og nyde henover sommeren – det vil både den ene og den anden hjerne takke dig for J

God hjerne boostende sommer.

/Nickolai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard