Presse

Det er fantastisk at have muligheden for at sprede mit budskab om faste og fordøjelse, og i det hele taget tage vores sundhed op til debat og diskution. Her er et overblik over min optræden i diverse medier igennem 2018.
Dk4 Logo
Cast Logo
Rotary Logo
Lokalavisen Logo

Juice it up
– afsnit 1 & 2

Sammen med Mads Bo fra High on life og Speciallæge Anna Iben Hollensberg, så var jeg en del af programmerne “Juice it up” på DK4. Et spændende program om hvor meget man egentlig kan rykke folks sundhed med sund kost og juice.

Se afsnit 1 her (kræver DK4 login)
Se afsnit 2 her (kræver DK4 login)

Norddjurs Lokalavisen

I 2018 har jeg haft fornøjelsen af at være omtalt i to forskellige artikler i Norddjurs Lokalavis – min lokale avis. Første artikel om hvor jeg vandt Erhvervslegat fra Rotery klubben i Grenå.

Du kan læse mere om det her.

Anden artikel er om min deltagelse i Climb for Charity, et fantastisak velgørenhedsinitiativ, hvor vi skal bestige Mount Kilimanjaro for at for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene.

Du kan læse mere om det her.

Erhvervscast-Djursland

I 2018 havde jeg også fornøjelsen at være en af de første deltagere i Erhvervscast-Djursland. En podcast som sætter fokus på erhvervslivet på Djursland.

Jeg blev interviewet af vært Adam Bindslev, blandt andet om mit nyvundne erhvervslegat fra Roteryklubben i Grenå, men også om hvordan jeg ser fremtidige muligheder for udvikling af sundhed som en forretning og for borgerne på Djursland.

Du kan lytte med her.

Få mere energi i hverdagen
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine bedste tips og opskrifter til at skabe mere energi og balance i din hverdag. Plus (vanvittigt gode) tilbud. Ingen spam, bare fede fif og gode sager!
Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard