Om Nickolai Damgaard

Sundhed er min passion
Velkommen til Nickolaidamgaard.dk

Sundhed er min passion, og har været min vej igennem de sidste knap 10 år. Egentlig var det en personlig nedtur, der i sin tid sendte mig ind i sundhedens verden. I dag mange erfaringer rigere er det stadig den samme tilgang til sundhed, som fik mig på rette køl, jeg bruger til at hjælpe mine klienter. De får med andre ord lidt af min egen medicin.

Mit største fokusområde er at arbejde med fordøjelsen. Har vi styr på vores fordøjelse, så har vi en fantastisk mulighed for at helbrede akutte sygdomme, og forhindre de livsstilssygdomme som desværre plager vores samfund i dag.

Min mission er at udbrede kendskabet til fordøjelses betydning for vores velvære. Herigennem hjælpe så mange som muligt med at få styr på deres fordøjelse, da jeg selv har set og prøvet, hvor kraftig et redskab det er.

Mit andet store fokusområde er at faste. Mange ser stadig faste som noget forfærdeligt noget at putte sig selv igennem. Hvorfor skulle man dog ville det?

Men faste er faktisk et helt unikt effektivt redskab til at booste din sundhed, energi og forebygge grimme livsstilssygdomme, som diabetes 2, demens, alzheimers. Faste er ligeledes noget af det bedste vi kan gøre for vores fordøjelse, derfor arbejder jeg hårdt for at få folk til at indse at faste er fedt!

Foruden min klinik så benytter jeg mine online-kurser og mine foredrag rundt omkring i landet til at sprede budskabet om faste og fordøjelsen. Du kan læse mere om mine foredrag her og se mine online kurser om faste og fordøjelse her.

Nyt på bloggen

Fordøjelse og vinterdepression

Vinterdepression er en mere og mere hyppige tilstand som folk kommer til lægen og får diagnosen. Faktisk er det pt. 5% af danskerne som årligt får diagnosen vinterdepression.
75% af disse er kvinder. Derudover anslår man at mange flere løber rundet med diagnosen vinterdepression og som vil have gavn af behandling. Typisk starter det i begyndelsen af vinter og slutter når foråret begynder at komme frem.

Læs mere

Fordøjelsen som mange snakker om – men hvad kan den egentlig?

Man skal vist have været væk fra civilisationen i lang tid, hvis det skal være gået én forbi, at rigtig mange snakker om vores fordøjelse og vigtigheden af den. Det er også på tide, at det organ som mange blot har set som et depotorgan, endelig får den hæder, som den i den grad fortjener. Det er et organ som bogstaveligt talt har været udsat for meget lort igennem livet 🙂

Læs mere

Jeg har brug for din hjælp!

Jeg er i gang med et nyt spændende projekt, som godt nok har været længe undervejs, men nu skal det være! Jeg skal have skrevet den bog om faste, sådan at det bliver endnu mere tilgængeligt for folk at få viden om faste og dens store fordele. Hvis du endnu er i tvivl kan du jo læse om Ulla & Hannes tilbagemeldninger, som har fulgt mit online faste kursus, hvor man lærer at blive sin egen faste ekspert her.

Læs mere

Interview om faste med Mads Bo

Jeg synes, det er enormt fedt, når jeg i denne verden møder folk, der deler samme syn på sundhed som jeg eller omvendt. Det er der heldigvis en del der gør, og en af dem er Mads Bo fra High on Life. Mads Bo er tidl. automekaniker og oplevede hvordan han på 10 dage på kun frugt og grønt, kunne aflaste hans krop i sådan en grad, at han blev fri for allergi, han tabte en del kg og hans psoriasis blev betydelig bedre.

Læs mere

Få mere energi i hverdagen
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine bedste tips og opskrifter til at skabe mere energi og balance i din hverdag. Plus (vanvittigt gode) tilbud. Ingen spam, bare fede fif og gode sager!
Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard