Jeg har brug for din hjælp!

Jeg er i gang med et nyt spændende projekt, som godt nok har været længe undervejs, men nu skal det være! Jeg skal have skrevet den bog om faste, sådan at det bliver endnu mere tilgængeligt for folk at få viden om faste og dens store fordele. Hvis du endnu er i tvivl kan du jo læse om Ulla & Hannes tilbagemeldninger, som har fulgt mit online faste kursus, hvor man lærer at blive sin egen faste ekspert her.

Bogen skal være en blanding af, hvad man i dag ved om faste, mine egne erfaringer og så dig. Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at inkludere små udtalelser, fra folk som har prøvet at faste på egen krop og hvordan det har virket for dig. Gerne lige direkte fra dit hjerte også hvis det ikke er positivt. Vil du gerne være med i min bog, så send mig en mail info@klinikdamgaard.dk med din udtalelse. Gør du det, så giver du mig samtidig lov til at bringe den i min bog, med navns nævnelse – så det skal du være okay med 🙂

Hvad skal bogen om faste indeholde?

Ja det er et rigtig godt spørgsmål og jeg har allerede en plan, da jeg er gået i gang med at skrive den. Men har du noget, som du synes der kunne være vigtigt at have med, så vil jeg blive kisteglad for en kommentar nedenfor. På den måde kan du have medbestemmelse på bogen.

Jeg håber, du har lyst til at være med og takker på forhånd.

Stay tuned og du kommer helt sikkert til at høre mere om den i den nærmeste fremtid.

/Nickolai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard