Jeg anbefaler

Mads Bo – High On Life

Hvis du mangler en god juicemaskine, en fantastisk blender eller noget køkkengrej der er godt og ordentlig kvalitet. Så skal du besøge Mads Bo fra High on Life webshop.

Mads Bo er en af mine rigtig gode venner, en af de folk som jeg er mest enig med i branchen og så er han super til at inspirere folk til et sundere liv, på en simpel måde og hvor man selv er nød til at tage ansvar.

Desuden har han også andre spændende ting, som trampolin (den har jeg selv) vandfilter, som renser vores drikkevand og selvfølgelige alle hans bøger.  Har du ikke været til et af hans foredrag endnu, så tag og tag med næste gang du har chancen.

Jeg anbefaler

NANI – Kosttilskud

NANI laver bare kosttilskud i verdensklasse. Der findes almindelig kosttilskud og så findes der tilskud som er lavet på den måde som NANI´s er. De er fremstillet som enten food state eller organisk planteform.
Food state betyder at f.eks. C-vitamin er pakket ind i en ”madpakke” som minder om rigtig mad i dens form. Der betyder at du har langt højere optagelighed end andre tilskud. Det er sku da cool.

Plante form betyder at du typisk fodre en plante (ofte en sennepsplante) med det mineral du ønsker og når planten er fodret nok, pulveriserer man det og laver et tilskud ud af det. Det betyder at man får en masse naturlige ting med som forskellige aminosyrer, fibre og naturlige fedtstoffer. Igen betyder det langt højere optagelighed.

Desuden har NANI lavet noget helsepakker, som gør det så nemt for dig at få taget din tilskud. Lige når du ser dem, tænker du måske at de er dyre. Men jeg kan love dig, at hvis du skal ud og købe enkeltvis de tilskud som er i disse helsepakker, så kommer du til at betale mellem 22 og 40% mere.

Jeg er virkelig glad for deres produkter og anbefaler dem til alle mine klienter. Jeg bruger Nani så ofte at jeg faktisk har fået dem til at give mig 10% på deres produkter for mine kunder. Du kan også få denne rabat igennem mig ved at bruge rabatkoden: ENERGI10

Få mere energi i hverdagen
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine bedste tips og opskrifter til at skabe mere energi og balance i din hverdag. Plus (vanvittigt gode) tilbud. Ingen spam, bare fede fif og gode sager!
Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard