Interview om faste med Mads Bo

Jeg synes, det er enormt fedt, når jeg i denne verden møder folk, der deler samme syn på sundhed som jeg eller omvendt. Det er der heldigvis en del der gør, og en af dem er Mads Bo fra High on Life. Mads Bo er tidl. automekaniker og oplevede hvordan han på 10 dage på kun frugt og grønt, kunne aflaste hans krop i sådan en grad, at han blev fri for allergi, han tabte en del kg og hans psoriasis blev betydelig bedre.

I de seneste mange år har han rejst rundt i det danske land og inspirerede danskerne til at indtage mere grønt og frugt – mest grønt selvfølgelig, det gør han rigtig godt. Hvis du ikke har været til et af hans foredrag eller arrangementer, kan jeg bestemt anbefale dig en af hans 1. dags seminar.
Dem kan du læse mere om her.

Det er en fantastisk dag, hvor man kommer hele vejen rundt og bliver guidet godt til at lave de bedste juicer, smoothies, supper og ikke mindst sunde is 🙂 Han kommer også med konkrete råd til familielivet, et liv på landevejen og børn.

Jeg har været så heldig at arbejde 1,5 år i High on Life, og det var en tid med fuld knald på, høj energi og en masse sjov.

For et års tid siden, der snakkede Mads Bo og jeg om faste. Han var begyndt at eksperimentere lidt med det selv, men der var alligevel nogle småting han var i tvivl om.

Han fik login til mit online faste kursus (hvor du bliver guidet igennem, sådan at du bliver din egen ekspert i hvordan faste virker for dig.)

Efter noget tid, var han ret begejstret over hvad de små ændringer havde gjort af stor forskel for ham, og i dag faster han nogle dage om ugen.

Videointerview om faste

Men i hans begejstring, spurgte han, om vi ikke skulle lave et interview om faste – så det gjorde vi, og det kom der et ret godt interview på ca. 30 min ud af.

Du kan her opleve Mads Bo og jeg på slap line 🙂

Du kan se interviewet her.

Lige pt. er jeg i gang med at skrive en bog om faste, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lidt hjælp fra dig!

Hvilke områder synes du, at jeg skal komme ind på i bogen?

Skriv gerne dine punkter i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Og hvis du har nogle oplevelser med det at faste og kunne tænke dig at være med i min bog, så må du meget gerne sende en mail til mig på info@klinikdamgaard.dk med en lille udtalelse om hvordan det at faste for dig har været.

Gør du det, giver du mig samtidig lov til at bringe det i bogen.

Håber at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard