Hvad får folk egentlig ud af at faste og følge mit online fastekursus?

Når jeg ude til min foredrag snakker om faste, breder der altid sig en lidt underlig stemning – nogle synes det er for ekstremt og andre synes det er for simpelt og tror at faste bare handler om, ikke at spise, i håb om at tabe sig.

Men faste er så meget mere end vægttab og der er mange faldgruber som gør at du ikke får det fulde udbytte af din faste – derfor har jeg lavet et onlinekursus som giver dig alt den information du behøver, sådan at du ikke laver de mange fejl jeg selv gjorde.

I mit kursus er der også en forklaring på de forskellige typer af faste, inspiration til hvad du skal spise når du ikke faster og du har mulighed for at komme med i en lukket facebook gruppe hvor du kan sparre med mig og de andre deltagere.

Nu tænker du sikkert, ja ja Nickolai – så har jeg læst nok om det, hvad kan jeg få ud af, at følge dit kursus? Tak fordi du spørger 🙂 Her er en tilbagemelding fra Ulla, som har købt mit kursus og fulgt min optrapningsmodel.

 

Faste Nickolai Damgaard

 

Bonusinfo: Ulla spørger til hvorfor faste er godt til hendes sclerose – det fortæller jeg om i en af videoerne i mit kursus. Men det er særligt den øget stigning af vores sult hormon Ghrelin, som går ind og bedre vores myelinskeder, som er dem der er angrebet ved netop sclerose. Du kan også læse hvad Hanne har fået ud af mit online kursus:

 

Nickolai Damgaard Faste

Jeg skrev til Hanne om jeg måtte høre lidt flere ord, om hvad det er hun oplever, efter hun er begyndt at faste.

Hanne skriver; Jeg har haft piskesmæld de sidste 10 og for 1 år siden fik jeg konstateret artrose i begge knæ. Jeg har taget smertestillende hver dag i mange år. Jeg købte Nickolais faste program og tænkte det prøver jeg. Her efter 1 måned er jeg gået 91 til 33 i min symptom-score og behøver ikke smertestillende hver dag. Jeg vågner ikke med kvalme/hovedepine mere og har fået meget mere energi. Generelt har jeg ikke så mange smerter dagligt hverken i hovede/nakke eller knæ og er begyndt at kunne gå lange ture igen uden smerte.

Sådanne udtalelser giver alt mit arbejde så meget mening og jeg føler mig virkelig taknemmelig. Begge henviser til et symptomskema som man udfylder inden man starter op og igen efter de 4 uger – de er ret vildt at der ikke skal mere til.

Faste det bedste redskab til at skabe balance
Jeg bruger selv faste som det bedste redskab til at skabe balance i mit liv – f.eks. til den kommende ferieperiode, hvor jeg giver lidt mere slip og får lidt mere is og alkohol end jeg gør i andre uger – der er fasten fantastisk til at afhjælpe en uønsket vægtstigning samt en tilstand af træthed, som jeg typisk oplever efter 3 ugers sommerferie.

Faste giver mere energi – det er det alle vender tilbage med og det kan du også se at Ulla og Hanne oplever. Så hvis du ønsker et redskab som er mega fleksibelt, meget tidssparende, enormt sundt og kan give dig mere energi henover sommeren – så vil jeg gerne tilbyde dig mit fastekursus til ½ pris i en tidsbegrænset periode. (29 juni 2018 til og med 6 juli 2018)

Læs mere om det her og brug rabatkoden: SOMMER18 – så får du det til ½ pris. Håber du får en dejlig energifyldt sommer.

/Nickolai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard