Hvad er min vigtigste ingrediens til en god ferie i Italien?

Jeg er lige hjemvendt fra en dejlig ferie med min familie i det skønne Toscana, det var 9 overnatning på en lækker campingplads, hvor der var en masse for børnene. Vi badede flere timer hver dag, sov til middag kom helt ned i gear – det var ganske enkelt fantastisk.  Men sådan en ferie betyder også for mig og min familie, at jeg får lidt mere is, alkohol og sukker end jeg plejer. For ikke at nævne de større mængder pizza og lækre pastaretter (jeg fik mindst en is hver dag 🙂 

 

Faste og Ferie Faste og ferie 2

 

Forhen vil sådan en ferie betyde at jeg kom hjem, mindst 4-5 kg tungere, mere energiforladt og svært ved at vende tilbage til mine sunde vaner. 

Den her gang vil jeg prøve at se om det ikke kunne være anderledes – jeg er som du sikkert ved, ret glad for faste og har ved andre ferie, fastede lidt mere op til og lidt mere efter – men jeg har ikke kunne undgå de her 4-5 ekstra kg på kroppen.  

Det skulle ikke ske den her gang, da jeg til september drager afsted til Kilimanjaro (det kan du læse om her)

Faste og ferie

På denne ferie valgte jeg simpelthen at lave lidt om på min fasterutiner – hvor jeg normalt faster 2-3 dage om ugen – så fastede jeg lidt hver dag på ferien. Det fungerede ret godt, og det er jo en af de enormt stor fordel ved fasten, nemlig at det er så fleksibelt. 

Jeg gjorde simpelthen, det at jeg sprang morgenmaden over hver morgen, drak kun lidt kaffe og te – løb på tom mave en lille morgentur på 4,5 km men med mange stigninger (det var virkelig hårdt). Spiste frokost med familien, hyggede om eftermiddagen med is, øl, vin og drinks – det samme var gældende for aftensmaden. 

Det gjorde at jeg mindst fastede 16 timer hver dag, nogle dage endda lidt mere, fordi vi gik ret tidligt i seng. Det gjorde at jeg kom hjem, uden de 4-5 kg (Har taget 1 kg på, som er væk igen) men også at jeg kom hjem med en masse ekstra energi og har haft utrolig nemt ved at falde tilbage til mine sundere vaner.

Det med faste og mere energi, er den tilbagemelding jeg hører mest – hvis du vil læse om Hanne & Ulla´s erfaringer med mit fastekursus, hvor du bliver din egen fasteekspert, kan du gøre det her.  

Der er ingen tvivl om, at det er den måde, jeg kommer til at gøre det på fremover – det virkede ret godt, var nemt og uden nogen former for afsavn.

Næste uge gælder det Skanderborg Festival, hvor jeg også ligger mine sundere vaner på hylden og plejer mine sociale relationer.

Lige efter Skanderborg, hopper jeg på 3 ugers AIP diæt – jeg har haft nogle af mine klienter der har oplevet store forandringer på denne diæt, og jeg er nød til at prøve alt af.

Det kan jeg lige nå, inden jeg drager afsted til Kilimanjaro. Hvis du stadig har ferie, håber jeg du nyder det. 

Hvis du vil læse mere om mit online-fastekursus, hvor du kan blive din egen fasteekspert, kan du gøre det her.

Hvis du selv har haft gode oplevelser med faste og ferie, så vil jeg rigtig gerne høre dem.

Hvis du føler for det, så vil jeg også meget gerne dele dine oplevelser med mine læsere som inspiration til den næste ferie 🙂   

 

/Nickolai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard