Tag ansvar for din egen sundhed og undgå at blive en del af de kedelige statistikker

Nickolai Damgaard er en erfaren foredragsholder, som har guidet alt fra professionelle sportsfolk og erhvervsfolk til private personer. Book et foredrag og lad Nickolai guide jer til hvordan du kan tage ansvar for din egen sundhed og undgå at blive syg!
Vær med til foredraget “Undgå at blive syg”

“Undgå at blive syg” er foredraget der hjælper dig med at forstå hvordan din livsstil kan gøre dig syg, og hvilken livsstil du skal leve for at undgå at blive syg. Speciel fokus er på livsstilssygdomme, som de fleste er berørt af på en eller anden måde, men som ikke behøver være en kronisk tilstand, men faktisk både kan bekæmpes og forebygges.

Nickolai giver i foredraget sine retningslinjer for hvordan.

Pris DKK 9.950,- plus kørsel
Efter foredraget vil du bl.a. være klogere på:
Hvordan dit indre miljø er katalysator for sygdom, eller gør at du ikke bliver syg
Hvordan den “normale” livsstil hæmmer vores indre miljø
Hvordan din fordøjelse spiller sammen med udviklingen af livsstilsygdomme
Hvilke ting du skal fokusere på, for at dit indre miljø forebygger i stedet for at udvikle disse sygdomme
Hvordan du ikke bliver en del af den kedelige statestik, og tager ansvar for din sundhed

Tag ansvar for din egen sundhed

Livsstilsygdomme er i en så stigende grad, at det truer vores samfund og noget der påvirker os alle. Enten er du selv syg eller er en af dine nærmeste.

Overvægt, Diabetes 2, Demens, Sclerose, Alzheimers, Cancer, Knogleskørhed, Gigt og andre auto-immune lidelser er alle nogle lidelser som er påvirket af vores livsstil.

Når noget er påvirket af vores livsstil, betyder det ,at vi selv kan tage ansvar og ændre på vores miljø. Vi ved at vores indre miljø – fordøjelsen har stor betydning for vores sundhed.

Forskning antyder endda at mange hvis ikke alle disse livsstilssygdomme, stammer fra et problem med fordøjelsen. Fordøjelsen er derfor kernen til at vi får mulighed for leve et langt og sundt liv.

For at fordøjelsen kan trives er det vigtigt at vi behandler den ordentligt. Dårlig kost, stress, bekymringer – kort sagt et forholdsvist “normalt” liv, som de fleste lever hæmmer fordøjelsens even til at hjælpe os.

Tag derfor ansvar for din egen sundhed, og skab en livsstil der gør at du kan undgå at blive syg!

Det siger kunderne om Nickolai Damgaards foredrag:
“Jeg kan på det varmeste anbefale Nickolai. Grundlæggende deler vi fælles værdier og opfattelse af hvad sundhed er, og er ligeledes enige om hvad der ligger til grund for al den træthed og sygdom vi ser i vores samfund. Nickolai har en naturlig og sund nysgerrighed, som kommer til stor gavn i hans professionelle arbejde. I Nickolais nærvær mærker man hurtigt at han er et varmt, rart og kærlig menneske.”

”Nickolais passion for at gøre en forskel, mærker man hurtigt. Du kan ikke undgå at gå motiveret fra hans foredrag. Det er komplekst – men gjort super simpelt og brugbart. Mine varmeste anbefalinger herfra”.

”Det teknisk/administrative personale (cirka 25 personer) på Viden Djurs har i 2015 deltaget i et forløb arrangeret af Nickolai Damgaard. Formålet med forløbet har været at øge bevidstheden omkring motion, kost og mere energi i hverdagen. Nickolai har gennem hele forløbet virkelig forstået at ramme/motivere alle deltagerne ud fra det niveau de enkelte har befundet sig på.På opfordring fra flere af deltagerne er det besluttet at forlænge forløbet udover den planlagte periode.Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Nickolai.”
Book eller få yderligere information

Vælg venligst *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard