Interesseret i mere energi og bedre performance i organisationen?

Nickolai Damgaard er en erfaren foredragsholder, som har guidet alt fra professionelle sportsfolk og erhvervsfolk til private personer. Book et foredrag og lad Nickolai guide din organisation til sundere og mere effektiv hverdage.

Plej din indre guldfisk – har den det godt, performer du bedre

Hvad har energi og performance med en guldfisk at gøre? Jo guldfisken er den metafor, jeg typisk bruger i mine foredrag, for visuelt at få folk til at forestille sig hvordan tilstanden i deres tarm er. Plejer du din fordøjelse, så du har et rent og friskt miljø, som din indre guldfisk gladelig svømmer rundt i? Eller svømmer din stakkels fisk rundt, i noget plumret, forurenet vand?

Tarmens betydning for vores velbefindende og vores energi er i større og større grad blevet tydeligt. I dag går forskere endda så vidt, som til at kalde maven vores anden hjerne.

“Energi og Performance” foredraget er super relevant for dig der:
Ønsker du at styrke din organisation med gladere og sundere medarbejdere
Vil du øge fokus og performance blandt medarbejdere
Ønsker skræddersyede foredrag til ledelse eller en specifik del af din virksomhed
Vil vide mere om øget sundhed og energi i hverdagen
Ønsker simple og let implementerbare løsninger

Derfor er maven vigtig for netop din organisation

Det er desværre min opfattelse, at mange virksomheder herhjemme stadig ikke udnytter det potentiale, der ligger i at styrke de ansattes fordøjelse.

I USA, hvor de er meget længere fremme ift. netop fokus på mavens funktion i at øge effektivitet og performance, bliver tendensen mere og mere mainstream. Det ses ikke længere bare hos tech-ledere i Silicone Valley, men breder sig generelt i erhvervslivet. Et interessant eksempel er hvordan Singularity University f.eks. inkluderer analyse af tarmbakterieflora på nogle af deres lederkurser ud fra devisen:

”Vi kan ikke nå at lære dig at blive så meget bedre på en uge, men med forståelsen af tarmbakterieflora, så kan vi gøre dig meget mere effektiv”.

At øge ens velvære og performance bør dog bestemt ikke bare være forbeholdt ledelsen, eller for den sags skyld være så omfattende, som at få kortlagt sin bakterieflora.

Igennem mit arbejde med mine klienter ser jeg tydeligt, hvordan simple metoder kan give stort udbytte i folks private og professionelle liv.

I mit foredrag “plej din indre guldfisk, for at performe bedre” kommer jeg ind på vigtigheden af et godt og sundt miljø i tarmen. Her lærer I hvordan fordøjelsen påvirker vores måde at tænke på, handle på og ikke mindst hvordan vi performer bedre i en travl hverdag.

Metoderne er simple, implementerbare og fleksible at følge i en travl hverdag. Foredraget er underholdende og tonen nede på jorden.

Vil du gerne have dine ansatte til at performe bedre og have mindre sygedage? Så er dette foredrag til dig og dine kollegaer.

Det siger kunderne om Nickolai Damgaards foredrag:
“Jeg kan på det varmeste anbefale Nickolai. Grundlæggende deler vi fælles værdier og opfattelse af hvad sundhed er, og er ligeledes enige om hvad der ligger til grund for al den træthed og sygdom vi ser i vores samfund. Nickolai har en naturlig og sund nysgerrighed, som kommer til stor gavn i hans professionelle arbejde. I Nickolais nærvær mærker man hurtigt at han er et varmt, rart og kærlig menneske.”

”Nickolais passion for at gøre en forskel, mærker man hurtigt. Du kan ikke undgå at gå motiveret fra hans foredrag. Det er komplekst – men gjort super simpelt og brugbart. Mine varmeste anbefalinger herfra”.

”Det teknisk/administrative personale (cirka 25 personer) på Viden Djurs har i 2015 deltaget i et forløb arrangeret af Nickolai Damgaard. Formålet med forløbet har været at øge bevidstheden omkring motion, kost og mere energi i hverdagen. Nickolai har gennem hele forløbet virkelig forstået at ramme/motivere alle deltagerne ud fra det niveau de enkelte har befundet sig på.På opfordring fra flere af deltagerne er det besluttet at forlænge forløbet udover den planlagte periode.Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Nickolai.”
Book eller få yderligere information

Vælg venligst *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard