Vil du blive din egen energigenerator?

Nickolai Damgaard er en erfaren foredragsholder, som har guidet alt fra professionelle sportsfolk og erhvervsfolk til private personer. Book et foredrag og lad Nickolai guide jer til en sundere, gladere og mere energifyldt hverdag.
Vær med til foredraget “Bliv din egen energigenerator”

“Bliv din egen energigenerator” er foredraget der hjælper med at identificere hvad der røver din energi, og hvordan du selv skaber din energi.

Du har mulighed for at booke plads nederst på siden. Bemærk: Din booking er ikke bekræftet før du modtager en bekræftelse fra os.

Pris DKK 15.500,- plus kørsel
Efter foredraget vil du bl.a. være klogere på:
Hvilke basale behov du skal have styr på for en mere energisk hverdag
Hvordan du styrker din energi igennem hvordan du taler
Hvordan dit kropssprog påvirker din enerig og hvad du konkret kan gøre
Hvordan dit syn på livet påvirker din energi
Hvilken påvirkning dit sociale liv har på din energi
Hvordan din fordøjelse og dit indre system har en kæmpe påvirkning på din energi

Energi er ikke noget man får eller køber i et ugeblad. Det er noget du selv skaber!

Kunne du godt trænge til mere energi i hverdagen – sådan at du har overskud til de ting du gerne vil og energi til at træffe de beslutninger, du inderste inde godt ved skal træffes.

Alt handler om energi, lige meget om det er overskud til dine børn eller handler om at have overskud til at gøre noget godt for sig selv.

Energi er noget der bliver skabt af det miljø vi tilbyder os selv – kost, søvn, væske og bevægelse samt sociale relationer og vores syn på livet.
Vores fundament skal der dog først være styr på.

Vores fundament er vores fordøjelse – forskning antyder at mange sundhedsproblemer stammer fra fordøjelsen og hvis du ikke har styr på den, kan det påvirke din energi og dermed din livskvalitet.

Vidste du at 80% af danskere anslås at have akutte eller kroniske problemer med fordøjelsen, så meget at det påvirker deres hverdag? Her snakker vi ondt i maven, koncentrationsbesvær og manglende energi samt at vi er nødt til at trække os fra sociale relationer.

Vil du vide mere om, hvad du selv kan gøre ved det, og blive din egen energigenerator? Jeg har en ide...

Det siger kunderne om Nickolai Damgaards foredrag:
“Jeg kan på det varmeste anbefale Nickolai. Grundlæggende deler vi fælles værdier og opfattelse af hvad sundhed er, og er ligeledes enige om hvad der ligger til grund for al den træthed og sygdom vi ser i vores samfund. Nickolai har en naturlig og sund nysgerrighed, som kommer til stor gavn i hans professionelle arbejde. I Nickolais nærvær mærker man hurtigt at han er et varmt, rart og kærlig menneske.”

”Nickolais passion for at gøre en forskel, mærker man hurtigt. Du kan ikke undgå at gå motiveret fra hans foredrag. Det er komplekst – men gjort super simpelt og brugbart. Mine varmeste anbefalinger herfra”.

”Det teknisk/administrative personale (cirka 25 personer) på Viden Djurs har i 2015 deltaget i et forløb arrangeret af Nickolai Damgaard. Formålet med forløbet har været at øge bevidstheden omkring motion, kost og mere energi i hverdagen. Nickolai har gennem hele forløbet virkelig forstået at ramme/motivere alle deltagerne ud fra det niveau de enkelte har befundet sig på.På opfordring fra flere af deltagerne er det besluttet at forlænge forløbet udover den planlagte periode.Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Nickolai.”
Book eller få yderligere information

Vælg venligst *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard