Foredrag der forandrer energien

Book et foredrag med mig, og lær hvordan du sætter energien i højsædet.

Er energien til stede, så træffer vi nemmere de rette valg. Dette hjælper os til bedre resultater i alt hvad vi gør! Derfor er det, at forstå hvad der booster og suger din energi så vigtigt. Jeg har fokus på de simple løsninger – så det faktisk bliver implementeret, også i en travl hverdag.

Mine løsninger bunder i både teori og praksis fra klienter, samt mine egne erfaringer. Morskab kan også forekomme. Jeg har afholdt arrangementer for en lang række virksomheder, organisationer sportsforeninger, private grupper, med videre.

Skal I være den næste, så tag endelig fat i mig.

Find dit foredrag her

Foredrag: Øg energi og performance i din virksomhed

Foredraget er for dig der vil styrke energien, fokus og performance hos dine medarbejder og kollegaer.

Foredraget kan skræddersyes til at passe ind i den kontekst du søger, men resultatet er det samme – en større forståelse for hvordan du kan styrke din organisation ved at styrke dine medarbejderes indre miljø.

Foredrag: Bliv din egen energigenerator

Mit populære foredrag om hvordan vi hver især kan øge vores energi i hverdagen, og derved få mere ud af livet.

Der er så mange ting vi gerne vil nå i hverdagen, men som vi bliver ved med at mislykkes med. Vi får ikke spist den sunde lækre mad, vi godt ved, vi bør spise. Vi får ikke rørt os, som vi ved, vi burde. Gøremål bliver udskudt til i morgen.

Meget af dette bunder ikke i manglende viden, men i manglende energi til at få det gjort. Jeg tager jer her igennem de simple trin til at skabe mere energi.

Foredrag: Undgå at blive syg

Foredraget der sætter fokus på forebyggelse og bekæmpelse af sygdomme. Sygdomme kommer i mange afskygninger, men udspringer typisk af problemer med fordøjelsen og det generelle indre miljø. Foredraget her gennemgår hvordan kan styrke dit indre miljø, så du undgår at blive syg, og kan bekæmpe sygdomme, som kan ramme dig.
Kontakt mig i dag
Har du spørgsmål kan du altid kontakte mig. Udfyld formularen og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

    Har du spørgsmål?
    kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

    © 2018 Nickolai Damgaard