10 dages boosteren – kickstart din energi!

For nogle uger siden lavede jeg et indlæg om, hvordan at august for mange mennesker er blevet deres nye januar måned. Det kan du læse her. Det skal forståes på den måde, at man har behov for at sætte sig selv på kur og gå all in – for at smide nogle af de ekstra kilo som er kommet på hen over sommeren. Nu er jeg meget imod at være på kur. Jeg foretrækker at man hellere finder den berømte balance – ikke at det er nemt, men det er det, vi skal søge hen imod.

Kroppens fysiologi arbejder bare ikke altid med os. Det er sådan, at har vi nu haft en sommer med mere af de ”gode sager” som alkohol, slik, is osv. ja så er det, det som kroppen vil have mere af.

Imens du sidder og læser det her, kan du sikkert nikke genkendende til den udfordring.

Det gode ved det, er at den lov jo også gælder modsat – spiser vi mere sundt, har vi også mere lyst til at fortsætte den vej. Men det kan være utrolig svært at vende kroppen om igen.

10 dages BOOSTER

I mange år har jeg her i Grenaa kørt en bootcamp ved navn Stærk & Sund (den er stadig godt i gang). Dette gør jeg sammen med min gode veninde og gudmor til vores søn (bonusinfo 🙂 ) Mette.

Denne bootcamp går ud på at få et sundt forhold til mad og træning og blive stærk og sund, på ja, en sund og holdbar måde.
På et tidspunkt, fik jeg den ide at lave en mere specifik plan, som man ikke skulle følge i mange dage. Planen skulle dog have nok dage til at lave skiftet fra at kræve sukker til en normal tilstand – sådan at kroppen blev nulstillet.

Vores deltagere er altid blevet overrasket over at man faktisk kan gøre det på 10 dage. De bliver også meget overrasket over, hvor meget der kan ske på kun 10 dage – prøv bare at se Kristian her.

 

Det sjove ved Kristian er, at han ikke engang har været med på vores bootcamp – men det har hans kæreste Trine. Kristian blev bare tvangsindlagt til at følge Trines plan. Han var ikke engang med til træningen, dette resultat er kun skabt på min 10 dages booster.

Jeg plejer at sige, med et glimt i øjet, at Kristian må have været bagud med at skide 🙂

Og at han med denne plan, fik åbnet op for sluserne, sådan at gamle affaldsstoffer kunne komme ud.

HUSK kroppen vil os kun det bedste, og er super intelligent. Hvis vi bare giver den de rette betingelser både fysisk og psykisk.

Hvorfor virker 10 dages BOOSTER’en så godt?

Jeg vil gerne starte med at sige at, det er ikke alle, der skal forvente et så vildt resultat som Kristian. Jeg vil dog med hånden på hjertet sige, at alle vores deltagere har oplevet betydelig effekt af 10 dages boosteren.

Den er sat sådan sammen, at der er meget fokus på at holde dit blodsukker stabilt. I min optik er det vores vigtigste opgave, både når vi snakker generelt sundhed, og i den grad når vi snakker vægttab.

Er vores blodsukker stabilt, er der så mange ting der sker helt automatisk – det snakker jeg f.eks.rigtig meget om i mit foredrag; Energi i hverdagen.

Måden BOOSTER’en virker, er ved at fjerne de typiske allergener som mælk og gluten – ikke fordi jeg siger, at alle skal gøre det.

En presset krop, kan dog have svært ved at omsætte mælk og gluten. Jeg oplever at mange efter mine forløb tåler mælk og gluten bagefter, da deres krop kommer i homøostase = kroppens ligevægt (eller balance).

Jeg er dog generelt ikke den største fan af mælk i de mængder, som offentligt bliver anbefalet. Det indlæg kan du læse her.

Derudover indeholder BOOSTER’en en masse grønne grønsager! Det gør den, fordi særligt de grønne banditter er supereffektive ifht. afgiftningen af vores system, og virker meget basiske på kroppen.

Mange døjer i dag med det vi kalder “en sur krop”, ikke at man i sit min er sur – men i kroppens bindevæv og strukturer.
Det kan give ledsmerter, træthed og en generel fornemmelse af, at man ikke er på toppen.

Prøv at tage fat i din mormorarm, er den lidt øm – er det en indikation på, at du vil have godt af, at skrue op for dit grønt indtag. Blot husk på de grønne farver.

10 dages boosteren er et rigtig godt redskab til at komme ud af enten en brød- eller sukkerafhængighed.

10 dages boosteren indeholder en decideret madplan til de 10 dage, den er kun til inspiration, og er man alene, kan man med fordel spise det samme 2 dage i streg, og så hoppe nogle af de retter over, hvis de ikke passer dig.

Dog vil jeg anbefale dig at prøve så meget som muligt, da variation er guld værd – både for din krop, og for dine smagsløg.

Udover 10 dages BOOSTER e-bogen med en masse inspiration, så får du også mulighed for at komme med ind i min lukkede Facebook-gruppe. Her kan du sparre med de andre, som har købt et af mine produkter, og du kan også stille spørgsmål direkte til mig.

Jeg og nogle af de andre i gruppen starter op på boosteren på mandag – sådan at vi kan følges ad.

Der er et direkte link til boosteren her – hvis du har spørgsmål, så stil dem endelig i kommentarfeltet nedenfor.

/Nickolai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?
kontakt@nickolaidamgaard.dk - CVR 37594121

© 2018 Nickolai Damgaard